Brulitex

TRADICIÓ

Som una empresa familiar de tradició tèxtil, especialitzada en lli i les seves mescles per al mercat de la Decoració, llar, Hostaleria i Moda. Amb més de 40 anys d'experiència, ens bolquem en millorar sempre els nostres estàndards de qualitat i servei. La Innovació i el Disseny adequat, és el que ens porta al millor article per cada client. La nostra aspiració és ser la Fàbrica de Lli de referència dels nostres clients.

PROCESSOS

Amb més de 3.000 m² d'instal·lacions industrials que estan preparades per donar resposta a importants volums de producció de fins a 85.000 m² de teixit per setmana. La planta de fabricació, dissenyada per garantir un procés àgil i eficaç, compta amb un innovador sistema de control automatitzat de la temperatura i de la humitat ambiental essencials per treballar amb fils de lli i garantint així, unes condiciones de fabricació i obtenció de qualitat òptimes.

LA NOSTRA FIBRA

EL LLI de per si ja és una fibra altament ecològica. A la decoració i la moda, és una fibra amb un resultat òptim, fresc i saludable. A la taula, el lli és súper absorbent i l'ús a la cuina i la taula ens dóna un fàcil manteniment. Al llit, tenim un aspecte natural, net i sa, lliure de materials sintètics i substàncies Químics, recuperant de forma natural la funció essencial: propiciar un descans confortable i reparador.

ECO FRIENDLY

Els productes que integren aquesta nova proposta ha sigut cuidadament seleccionats, per oferir una completa selecció en roba de llit que garanteix el descans més saludable i confortable i també per la llar amb una estètica de lli antic. Tots els materials utilitzats son 100% naturals, ecològics, antial·lèrgics i de màxima qualitat.

ESTUDI PERSONALITZAT

Creem col·leccions apropiades per cada client i els seus mercats. La col·lecció és un punt de partida que s'adapta a tota mena de clients i les seves necessitats. Anàlisis de tendències pel departament de disseny Conceptualització i disseny de la col·lecció, Fabricació de primers prototips, Valoració dels prototips i definició de la col·lecció, Muntatge i presentació de la col·lecció al client, Personalització del producte, Fabricació dels teixits, Control de qualitat.

MANTENIMENT DEL LLI

NOVA COL·LECCIÓ NATUREL

EL LLI

place Narcís Montoriol 16, P.I. Bufalvent, Manresa, BARCELONA

created by: marcbrunet80@gmail.com